Phrenos Művészetterápia- és Bábpedagógia

Phrenos Művészetterápia- és Bábpedagógia

I. Anyatöltő nap

2019. március 28. - Brigitta Somogyi

Egy nap, ami csak az édesanyákról szól!
Ezen a napon kipróbálhattok különböző kismama és baba-mama tornákat, művészetterápiás foglalkozásokat, készíthettek bábot, festhettek,coaching foglalkozáson vehettek részt különböző témákban,megtanulhattok fotózni, sminkelni, öltözködni. Masszőreink, fodrászaink, stylistjaink és sminkeseink még szebbé varázsolnak, fotósunk pedig ajándék várandós vagy baba-mama fotót készít rólad igény szerint. Szakértőink mini előadásokat tartanak várandósság, szülés, szoptatás, hordozás, regenerálódás, egészséges étkezés, anya és munka témákan. Emellett kedvezményesen vásárolhatsz magyar kézműves édesanyák termékei közül. Érkezz akár egyedül, vagy gyerekekkel, itt jól fogod érezni magad és feltöltődve távozol.
Jegyek korlátozott számban és csak elővételben kaphatók a készlet erejéig.

https://cooltix.hu/event/5c7efc594dc3cd001a3cd3aa?fbclid=IwAR3gV5OSXG5y3-Z-BUyRgjJeramXLF8Dxpbznok6xgkoo1kkz4i6iOphJTc

a.jpg

Velünk is találkozhatsz az eseményen, 2 workshopunk is lesz, amikre regisztrálni kell a phrenos.terapia@gmail.com címen, mert csak 15-15 fő lesz a maximális létszám. 

- terápiás báb-bábos terápia (beszélgetés bábterápiáról, báb készítés) 
A gyerekek fő tevékenysége a játék. Ebben minden benne van, amit magukról és a világról tapasztalnak. A játékok során eszközök mögé bújva bármi kimondható. De mitől válik egy mackó bábbá és az valóban képes gyógyítani? A workshop során betekintést lehet nyerni a báb terápia világába, illetve lehetőség lesz báb készítésére is.

- művészetterápiás csoport (téma: várandósság, szülés)
A szülés akár pozitív, akár negatív élmény, mindenképpen az egyik legmeghatározóbb élménye egy nőnek. Ugyanígy a meddőség is meg tudja változtatni valaki életét. Ezen témák feldolgozásában (is) sokat tud segíteni. A művészetterápia során pszichés gyógyulás történik. Ebben a korrekciós munkában a terapeuta, mint katalizátor van jelen, felkínálja és segíti az alkotást, az alkotó folyamatot, emellett segít megélni a katarzis élményt, melyet az alkotófolyamat magában hordoz. A művészetterápia segítheti a megértés alapvető funkcióit, a kifejezést, és a kommunikációt, emellett erősíti az én-funkciót. A művészetek a legbensőnkre hatnak, középpontjukban a nonverbális kommunikáció áll. A terápia során a kreativitás, az alkotó folyamat felszabadító, ami által segíti a változásokat és az Ön ismeretet. A workshop során ebbe a komplex művészetterápiás eszközökkel történő témafeldolgozásba lehet betekinteni, aktív részvétellel.

Az esemény címe: Zsombolyai utca 6, Budapest 1113

A bejegyzés trackback címe:

https://phrenos.blog.hu/api/trackback/id/tr8514724837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása