Phrenos Művészetterápia- és Bábpedagógia

Phrenos Művészetterápia- és Bábpedagógia

Szülésélmény feldolgozás művészetterápiával az I. Anyatöltő Napon

2019. április 02. - Brigitta Somogyi

anya.jpg

A szülés akár pozitív, akár negatív élmény, mindenképpen az egyik legmeghatározóbb élménye egy nőnek. Ugyanígy a meddőség is meg tudja változtatni valaki életét. Ezen témák feldolgozásában (is) sokat tud segíteni. A művészetterápia során pszichés gyógyulás történik. Ebben a korrekciós munkában a terapeuta, mint katalizátor van jelen, felkínálja és segíti az alkotást, az alkotó folyamatot, emellett segít megélni a katarzis élményt, melyet az alkotófolyamat magában hordoz. A művészetterápia segítheti a megértés alapvető funkcióit, a kifejezést, és a kommunikációt, emellett erősíti az én-funkciót. A művészetek a legbensőnkre hatnak, középpontjukban a nonverbális kommunikáció áll. A terápia során a kreativitás, az alkotó folyamat felszabadító, ami által segíti a változásokat és az Ön ismeretet. A workshop során ebbe a komplex művészetterápiás eszközökkel történő témafeldolgozásba lehet betekinteni, aktív részvétellel.


f.jpg
A workshopra a phrenos.terapia@gmail.com címen lehet jelentkezni április 5-e 12.oo óráig. A maximális létszám 15 fő, ezért jelentkezés sorrendjében tudjuk fogadni a résztvevőket.

Az I. Anyatöltő Nap, egész napos rendezvényre belépőt az alábbi oldalon lehet vásárolni:
https://cooltix.hu/event/5c7efc594dc3cd001a3cd3aa?fbclid=IwAR3A3dHmx8dezkvQTLJW4d1n-g6tb_Uz1ayVZDYcupMiDXnkjCgoO4eEkwg

A bejegyzés trackback címe:

https://phrenos.blog.hu/api/trackback/id/tr5614733223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása